Industry Solutions Nordic er nu på Twitter

Vi i Industry Solutions synes, at vi arbejder med så spændende løsninger, at vi rigtig gerne vil dele vores ideer, synspunkter, viden og især inspiration med alle jer. Derfor er vi nu startet på Twitter i håbet om, at kunne bringe et nordisk fokus på især Smarter Commerce og Smarter Cities.

Oversat til dansk betyder det, at vi typisk fokuserer på emner indenfor intelligente byer, intelligent handel og marketing, dog er det dermed ikke sagt, at andre emner ikke sniger sig ind fra tid til anden.

Kom endelig og følg os og deltag i diskussionerne om hvordan vi skaber bedre byer i Norden, som fx udnytter, hvad de nordiske vejrguder byder os af udfordringer. Her i Danmark har vi jo rigtig meget vindkraft, som vi allerede udnytter i stor stil, men denne energi kan jo ikke lagres. Derfor er IBM DK med i forskellige forsøg på Bornholm, der gerne skulle give os gode bud på, hvordan vi bedst udnytter vores vindenergi til elbiler og smarte huse, der selv kan tænde for vaskemaskinen, når vi ikke lige selv er hjemme og vinden er i sit bedste lune.

Eller følg med i de mange forslag til hvordan du lære dine kunder bedre at kende og optimere din handel med de nyeste intelligente handelsløsninger.

Vi hedder IBM Smarter Nordic og er at finde på @IBMsmart_Nordic. Udover henvisninger til interessante artikler, videoer og undersøgelser vil vi også bringe nyheder om de relevante webinarar, vi afholder for Industry Solutions i alle de nordiske lande.

Kom og deltag i snakken, vi glæder os til at dele inspiration og ideer med jer alle.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s