European Social Services Conference i København

Til European Social Networks 20. konference, som i år afholdes i København, vil vores Curam team være tilstede med en udstilling og en workshop. Det foregår i dagene 25. til 27. juni 2012, og vores fokus på workshoppen er ”Outcome management for a 21st Centrury Social Service Organisation” om tirsdagen den 26. juni 2012.

Mere præcist handler vores vinkel om en ny software-strategi fra IBM Curam, der tager fat på de barrierer, der fastholder ulemper indenfor sundheds- og sociale services. Dog kan man med software-strategien forbinde en lang række interessenter i en ramme, der har til formål at opnå bedre fremskridt for den enkelte.

Ved hjælp af et stor virksomhedstransformationsprojekt i Hamburg (beskyttelse af børn / børnevelfærd) og med understøttelse af eksempler fra Nordamerika og Oceanien, undersøger denne workshop, hvordan ICT kan muliggøre mere præcis sagsbehandling for at opnå bedre resultater.

Curam er en del af IBM’s Smarter Cities fokus, hvor vi hjælper byer og det offentlige med at operere med flere intelligente systemer, der kan nedsætte omkostninger ved at sikre effektive dataanalyser, forudsigelser af problemer og koordination af ressourcer.
Formålet med konferencen er netop, at for at gøre vores byer mere intelligente, bæredygtige og smarte skal den nyeste teknologi bruges og der skal investeres i langsigtede løsninger.

Vi ser selv meget frem til denne spændende konference med mange forskellige
deltagere fra 30 europæiske lande, der alle kan give inspiration og råd til at gøre den sociale sundhedssektor mere intelligent.

Følg med på vores twitterprofil @IBMsmart_Nordic hvor vi vil tweete undervejs i eventet samt forinden. Se også mere på www.esn-conference.org for flere detaljer om arrangementet eller kig nærmere på IBMs Curam løsninger her www.curamsoftware.com.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s