Smarter Commerce Global Summit 2012

Smarter Commerce Global Summit 2012 – Det glæder om at kende sin kunde.!

Smarter Commerce Global Summit 2012 giver dig et indblik i trends i erhvervslivet og de ressourcer, der er nødvendige for at forstå nutidens kunder og desuden få indblik i løsninger, som kan hjælpe dig med at skabe den mest effektive relation til kunden.

Det gælder om at lære dine kunder bedre at kende.

IBM sørger for, at der bliver skabt en spændende dialog mellem nogle af verdens dygtigste repræsentanter fra de mest succesrige globale virksomheder.

Dette års Smarter Commerce Global Summit 2012 vil også være vært for konferencen Marketing Innovation Summit (MIS). MIS giver markedsføringsledere et indblik i, hvordan man kan udnytte teknologien og skabe en mere kundeorienteret marketingstrategi og skræddersy en effektiv kommunikation på tværs af en lang række medier, kanaler og enheder. Konferencen vil belyse og have fokus på ny teknologi, industriperspektiver og visionær tænkning – alt dette med henblik på at løfte din virksomhed.

Smarter Commerce Global Summit 2012 og Marketing Innovation Summit (MIS) er konferencer du ikke bør gå glip af. 150 sessioner, hvor du kan vælge de emner, der er relevant for dig og din virksomhed.

Er du interesseret? Tilmelding til Smarter Commerce Global Summit 2012 og Marketing Innovation Summit (MIS) er åben, og du kan melde dig til på dette link.

http://www-01.ibm.com/software/commerce/summit/emea/

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s