Tusind tak for jeres deltagelse på Smarter Business 2011 #sbdk

Vi er nu på den anden side af dette års store softwareevent, Smarter Business 2011, og vil gerne sige jer alle tusind tak for deltagelse. Tak, fordi I tog en dag ud af jeres travle kalender for at tilbringe den sammen med os og vores business partnere.

Smarter Business 2011 er den mest velbesøgte IBM-softwareevent nogensinde, og vi glæder os over de mange nye ansigter blandt de fremmødte. Vi håber, I blev inspirerede og berigede med ny viden, at I fik netværket, at I blev godt underholdt og fik en stor musikalsk oplevelse med på vej hjem.

I kan hente og gense præsentationer fra dagen her på bloggen – de vil blive tilføjet løbende.

Highlights fra dagen:

  • Dagen blev indledt med et spændende oprids af IBM’s 100 år som teknologiudviklende virksomhed og om de store milepæle, hvor IBM har skabt noget, der ikke tidligere har eksisteret i verden: Hulkortmaskinen (til dataopbevaring), computeren, der muliggjorde månelandingen i 1969, og supercomputeren Watson, der pt. besidder verdens største kunstige intelligens.
  • IBM har flere gange har stået med nyudviklede, teknologiske vidundere i hænderne, men markedet har ikke altid været klar til at tage imod. At bygge bro mellem produkter og marked kræver i særdeleshed kundernes tillid. Og den opnår man ikke uden hårdt arbejde. Det fortalte Jon Iwata, som er IBM’s øverste marketingansvarlige.
  • På over 40 sessioner præsenterede kunder, partnere og IBM-eksperter, hvordan forretningsdriften kan optimeres med intelligent software på tværs af alle forretningsområder.
  • Hjerneforsker Peter Lund Madsen og innovationschef i IBM, Anders Quitzau, tog os med på en underholdende og læringsrig odyssé udi ligheder og forskelle på menneskets naturlige intelligens og supercomputerens kunstige intelligens.
  • Årets Smarter Business Award gik til Vestas for at have innovationsevne i verdensklasse. Vestas A/S er global pioner på en ny, innovativ softwareløsning, IBM InfoSphere BigInsights, der håndterer enorme mængder strukturerede og ustrukturerede data og kan give et nøjagtigt billede af vind- og vejrudviklingen over de sidste 10 år.
  • Daniel Bedingfield rundede dagen af med en intimkoncert i Øksnehallens forhal. En fremragende, autentisk og musikalsk kunstner satte det perfekte punktum for en fantastisk dag.

Vi glæder os meget til at byde jer velkommen til næste års Smarter Business, som finder sted 9. oktober 2012. I mellemtiden kan I følge nyheder og indspark her på bloggen – og i vores Smarter Business app.

Lars Bang, direktør, IBM Software Group Danmark

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s