Asset Management – popsmart eller sund fornuft? #sbdk

Hvis man driver en lufthavn, behøver man ikke den store eksamen for at forstå vigtigheden af, at landingsbanen er i tip-top stand. Nåh ja! Det samme gælder jo også rullevejene, forpladsen, jetbroerne, bagagebåndene, parkeringsautomaterne og alle de andre assets, som samlet set udgør den service, vi forbinder med en velfungerende lufthavn.

Mange virksomheder er afhængige af, at deres forskellige assets fungerer optimalt, men vælger alligevel at håndtere assets med forskellige systemer og vidt forskellige procedurer.

Med mindre en virksomhed har monopolstatus, er konkurrencen i dag så hård, at det er marginalerne, der afgør profitabiliteten og dermed konkurrenceevnen. Fx har vindmøllebranchen måtte indse, at bl.a. evnen til at optimere logistikken omkring transport, dvs. driften af lastbiler, og udgifterne til opsætning af vindmøller er afgørende for, om man vinder ordren – og dermed mister eller vinder markedsandele.

Derfor er Asset Management sund fornuft. Læs mere om, hvordan du kan håndtere dine assets på én intelligent platform: http://www-01.ibm.com/software/tivoli/products/maximo-asset-mgmt/index.html?tactic=featuredhome

Af Henrik Toft, Principal, IBM Tivoli Nordic

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s