Teknologi kan reducere din husleje! #sbdk

Hører din virksomhed til blandt dem, der bruger en pæn del af budgettet på bygningsrelaterede udgifter? Så læs videre.

Omkostninger til bygninger er oftest den næststørste udgift – efter lønninger – for enhver virksomhed. Derfor har IBM gennem opkøb og produktudvikling de seneste år justeret sin portefølje af løsninger til at kunne optimere og effektivisere virksomhedens forskellige infrastrukturer.

Med markedsførende software og sensorer til administration af bygninger er det muligt at reducere virksomhedens husleje.

Med andre ord: Ja tak til lavere husleje.

Mange virksomheder fokuserer på, hvordan udnyttelsesgraden af bygninger kan optimeres og effektiviseres. Det er ingen hemmelighed, at ældre bygninger kræver megen vedligeholdelse og ofte genererer dyre varmeregninger. Dog viser en nylig IBM show case, at selv når det gælder nyere bygninger, kan der spares store beløb ved en struktureret sammenkobling af sensorer og styringsløsninger.

IBM har de seneste år investeret i løsninger, som ikke kun anvendes af de helt store arbejdspladser som Pentagon, der i øvrigt er verdens største kontorbygning med  23.000 ansatte, men også af fx politikredse og andre mindre organisationer.

Smarter Buildings resulterer i lavere bygningsrelaterede udgifter. Derfor håber vi at kunne inspirere ikke blot virksomheder, men i særdeleshed kommuner og offentlige institutioner til at indføre intelligente løsninger i bygningerne. Det er sund digital fornuft!

Af Henrik Toft, Principal, IBM Tivoli Nordic

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s