Smarter Business fortjener din opmærksomhed! #sbdk #ibmswdag

Velkommen til IBM’s blog om Smarter Business.
Hvorfor nu al den snak om Smarter Business, tænker du måske? Fordi virksomheder er motorkraften bag økonomisk vækst, og intelligent forretningsdrift er vejen dertil.

Optimering, automatisering og virtualisering er nøgleord for dig, der – uanset ansvarsområde – skal levere større værdi til din forretning. IBM har brugt de sidste 100 år på at specialisere sig i intelligente softwareløsninger, og vi indleder nu det næste IBM-århundrede med at skærpe fokus på din intelligente forretning.

Lad os bruge bloggen til at udfordre, videndele og diskutere med hinanden. Vi vil give bolden op til debat omkring konkrete forretningsmæssige problemstillinger, dele ud af vores mange erfaringer, samt bidrage med perspektiverende indlæg om strategier for vækst, analyser og samfundsdebat.

Derudover kan du også på denne blog løbende følge med i, hvilke problemstillinger bliver diskuteret på IBM Smarter Business 2011, vores årlige event i softwareregi, der snart skifter navn fra IBM Softwaredag til IBM Smarter Business.

Vi erklærer bloggen for åben og byder alle bidrag – store som små – velkommen. Vi håber meget, at du har lyst til at deltage i debatten.

Af Lars Bang, Direktør, IBM Software Group Danmark

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s