IBM Smarter Business 2011: Mere fokus på forretning, mindre på teknologi #sbdk #ibmswdag

IBM har i syv år i træk inviteret kunder, business partnere og andre interesserede til en af IT-branchens største events, IBM Softwaredag. Vi har fremvist de nyeste løsninger og produkter indenfor forretningssoftware, og eventen har trukket over 1.000 deltagere, primært IT-chefer, -arkitekter og –projektledere.

Mere end nogensinde før er intelligent forretningsdrift på dagsordenen hos alle med forretningsansvar, og aldrig tidligere har IBM’s fokus været så intenst rettet mod at udvikle intelligente softwareløsninger, der øger værdien af forretninger markant.

Derfor ændrer Softwaredag fokus og navn til Smarter Business. Fra og med i år skærper IBM sit fokus på intelligent forretningsdrift, så du – uanset ansvarsområde – får indsigt i og bliver inspireret til, hvordan du kan levere markant større værdi til din forretning.

IBM dedikerer sig til udvikling af softwareløsninger, der reducerer omkostninger og kompleksiteten i såvel store som små virksomheder. IBM er den IT-virksomhed, der hvert år tildeles flest patenter på verdensplan, og størstedelen af vores produkter er resultatet af vores enorme investering i forskning og udvikling.

Med i alt ni tracks er der i år gjort plads til en række forretningsstrategiske workshops målrettet topledere og chefer inden for en bred vifte af forretningsområder. Vi ser meget frem til at kunne byde ansvarlige inden for bl.a. marketing, HR og SCM velkommen til Smarter Business 2011.

Vi er klar til at hæve overliggeren endnu engang og skabe endnu bedre forretningsresultater for kunder og business partnere. Er du klar?

Tilmeld dig IBM Smarter Business 2011 her

Af Lars Bang, direktør, IBM Software Group Danmark

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s